8.9.07

Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηλείας






Πριν δύο μέρες βρέθηκα στον Πύργο για να δώσω προσωπικά την βοήθεια της Πανελλήνιας Ένωσης Γερμανών Καθηγητών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε. - http://www.deutsch.gr/) στην Συντονίστρια της Πρωτοβουλίας των Εκπ/των Β/θμιας Εκπ/σηςν Ν. Ηλείας.
Τι μικρός που είναι ο κόσμος! Η Συντονίστρια, Ελένη Παπαδοπούλου, ήταν μια από τις νεοδιόριστες καθηγήτριες που πέρισυ παρακολούθησαν στα πλαίσια της Β΄ Φάσης των Π.Ε.Κ. πειραματική διδασκαλία στο σχολείο μου, στην τάξη μου :-)!
Άλλοι δύο συνάδελφοι με "αναγνώρισαν" σαν την επιμορφώτρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος eTwinning!
Απίστευτα μικρός ο κόσμος μας !!!
Παρακολουθώντας τους εθελοντές καθηγητές να ταξινομούν, να ετοιμάζουν και να ξεχωρίζουν τα υλικά, που τους στέλνουν φορείς και ιδιώτες, ξαναθυμήθηκα γιατί επέλεξα το επάγγελμα του εκπαιδευτικού: ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Αυτό κάνουν και αυτοί οι άνθρωποι εκεί κάτω. Δεν ξέρουν ακόμα, τι τους περιμένει στα πυρόπληκτα σχολεία τους, αλλά με ανιδειοτέλεια προσφέρουν, προετοιμάζουν και επιμένουν.

Αν λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε και ακόμα δεν έχετε απόφασίσει πως, να μια ιδέα: Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηλείας!



2 σχόλια:

Sophia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Sophia είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την διάδοση της πρωτοβουλίας αυτής, σας ενημερώνω πως λειτουργεί ήδη σχετικό blog στην διεύθυνση http://sxoleiaileia.blogspot.com/ από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της προσπάθειας αυτής.