13.7.07

Μετά το Oettingen σειρά έχει το Gauting :-)!


Ναι, επιστρέψαμε στα "πάτρια εδάφη", αλλά βιώσαμε κι ένα "καιρικό" σοκ! Αφήσαμε το Μόναχο με 10 Βαθμους Κελσίου και φτάσαμε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου μας υποδέχτηκαν οι...36 Βαθμοί!
Ουδέν σχόλιον.
Αλλά, μιας και φέτος είπα να..."επιμορφωθώ" :-), επιστρέφω πάλι Μόναχο και στο Gauting (25' από το κέντρο του Μονάχου).
Για να με "λυπηθείτε" και να με "συμπονέσετε" για τον φόρτο εργασίας, που θα έχω να αντιμετωπίσω, σας αφήνω να δείτε το μέρος, όπου θα διαμένω κι επιμορφώνομαι για τις επόμενες 2 βδομάδες!
:-) ;-) ....Καλό καλοκαίρι σε όλους μας! Απολαύστε το!

2.7.07

Καλό μήνα!

Ήρθε και ο Ιούλιος!
Αρχίζουν τα "μπάνια του λαού" μαζί με τις υψηλές θερμοκρασίες!
Ωραίο πράγμα οι διακοπές. Τις περιμένεις εναγωνίως όλο τον χειμώνα και όταν περάσουν, αρχίζουμε τα σχέδια για τις επόμενες :-)..
Εγώ τις δικές μου φέτος τις φανταζόμουν κάπως διαφορετικές....
Στην ακρογιαλιά, αραχτή, κάτω από ίσκιο φυσικά (!), κάνοντας επιδρομές δροσιάς στη θάλασσα! Όνειρα! Δεν κάνουν κακό....αλλά αν υλοποιούνταν που και που, δεν θα έβλαπτε κιόλας.
Αντί για "ακρογιαλιές, δειλινά" κλπ. θα εκδράμω συντροφιά με 36 (!) "τερατάκια" (=μαθητές μου) κατευθυνόμενη προς Γερμανία! Θα επισκεφτούμε την πόλη Oettingen (120 χλμ. ΒΔ του Μονάχου), για να "δροσιστούμε" μια και καλή! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που θα παραμείνουμε Γερμανία είναι 11-18 Βαθμούς. Αυτό κι αν είναι διαφορά θερμοκρασίας!


Η πόλη έχει 5.000 κατοίκους, αλλά το σχολείο που θα επισκεφτούμε έχει 850 μαθητές :-)! Είναι ένα ουμανιστικό σχολείο, όπου διδάσκουν Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά ως Ξένες Γλώσσες. Με αυτό το σχολείο υλοποιήσαμε αυτή τη σχολική χρονιά ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning. Μας επισκέφτηκαν τέλη Μαρτίου, τους επισκεφτόμαστε αρχές Ιουλίου!


(Μερικές εικόνες του χωριού - για να ζηλέψετε!)

Καλό μας ταξίδι! Τα καλύτερα...έπονται :-) ;-)